Mevrouw de Aankoopmakelaar zoekt naar uw droomhuis!!

Gunstige berichten over de huizenmarkt.

plaatszoekopdrachtDe huizenmarkt trekt weer maar er staan ook nog een behoorlijk aantal woningen te koop. Sommige aspirant kopers vinden het heel lastig om door de ¨bomen het bos¨ te zien en weten eigenlijk niet goed waar ze moeten beginnen. Er zijn uiteraard ook klanten die een specifieke wens hebben en het lastig vinden de juiste woning hierbij te vinden (of deze woning is net voor hun neus verkocht).

Als aankoopmakelaar gaan wij op zoek gaan naar de juiste woning voor u. Wij zullen eerst uitgebreid uw woonwensen in kaart brengen in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en zo uw perfecte woning zoeken. Als aankoopmakelaar weten wij vaak al dat een woning te koop wordt aangeboden voordat deze op internet staat. U bent andere kopers zo een stap voor.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is bekend in haar werkgebied maar ook bekend met specialisten als beleggers, investeerders, verkoopmakelaars, woningbouwverenigingen, hypotheekadviseurs en notarissen.

Wilt u ook de beste aankoopmakelaar voor de zoektocht naar uw perfecte (t)huis? Schakel dan nu 1 van onze aankoopmakelaars in via ons contactformulier.

U vindt ons o.a. in de regio Amsterdam, regio Den Haag, regio Leiden/Alphen aan den Rijn, regio Rotterdam maar ook in het zuiden namelijk in de regio’s Breda en Tilburg. Allemaal ervaren aankoopmakelaars.