aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar werkt =>

Wat doet Mevrouw de Aankoopmakelaar nou precies?

Tijdens jouw eerste zoektocht naar een woning, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een van onze aankoopmakelaars. Tijdens dit vrijblijvende gesprek willen wij graag laten zien en horen wáárom het zo belangrijk is om een aankoopmakelaar in te schakelen. Het doel van dit gesprek is het bespreken van jouw woonwensen en je een duidelijk beeld geven van wat wij precies doen. Aan de hand van dit gesprek gaan wij voor je aan de slag en gaat de spannende zoektocht beginnen!

Heb je na dit gesprek een leuke woning gezien? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten, dan plannen wij een bezichtiging in. Na onze bezichtiging – indien je interesse hebt in de woning – maken wij voor jou een uitgebreid bezichtigingsverslag. Indien je geen interesse hebt dan kijken we uiteraard samen verder naar andere woningen.

Yes, je hebt je droomhuis gevonden! Maar hoe nu verder? Naar aanleiding van onze bezichtiging schrijven wij een uitgebreid bezichtigingsverslag en nemen wij alle stukken door behorend bij het huis. Aan de hand hiervan kunnen wij samen met jou een strategie bepalen. Wij brengen namens jou een bod uit, uiteraard ook onder alle voor jou relevante voorwaarden.

Jouw bod is geaccepteerd en je droomhuis is aangekocht! Wij regelen voor jou indien nodig de bouwkundige keuring en nemen samen met jou de officiële koopakte en de notariële akte door.

De laatste stappen op weg naar jouw nieuwe sleutels zijn de inspectie én de overdracht. Voordat de overdracht is bij de notaris, gaan wij eerst nog met jou mee naar de woning om deze te inspecteren. Uiteraard gaan we direct na de inspectie met je mee naar de notaris voor de overdracht want ook tijdens de laatste handeling staan wij jou volledig bij!

Wordt het voor jou ook tijd om jouw eigen aankoopmakelaar in te schakelen? Klik dan hier voor alle contactgegevens van onze aankoopmakelaars in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Breda, Zwolle en Barcelona!