Mevrouw nu ook in Zwolle te vinden!

 

De succesvolle aankoopformule, waarmee Mevrouw de Aankoopmakelaar steeds meer bekendheid geniet, groeit door. Vanaf 1 juli 2019 mag ook Zwolle aan het lijstje van vestigingen worden toegevoegd. Naast Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Breda en zelfs een buitenlandse vestiging in Barcelona, is Zwolle een welkome aanvulling.

 

Aankoopmakelaar Carla Dekker

De nieuwe vestiging in Zwolle komt onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van Carla Dekker te staan. Carla is een ervaren en gedreven makelaar. Met haar roots in Zwolle kent ze de stad en de omgeving als geen ander. Ze staat dan ook te popelen om de mensen succesvol te begeleiden in het aankoopproces van hun droomhuis. “Het is een voorrecht om de mensen te mogen begeleiden bij één van de moeilijkste beslissingen: de aankoop van een eigen woning”, aldus een enthousiaste Carla.

 

De prachtige Hanzestad Zwolle

Esther van Heteren, oprichter van Mevrouw de Aankoopmakelaar vertelt: “We zijn ambitieus en staan open voor nieuwe uitdagingen. In het westen en Barcelona draaien de vestigingen op volle toeren. In de prachtige Hanzestad Zwolle zien wij een fantastische, nieuwe kans. Ik heb er alle vertrouwen in dat Carla er in Zwolle een succes van gaat maken. Er is niks mooiers dan mensen stressvrij en met plezier te kunnen begeleiden in de reis naar hun droomwoning. En of dat nu in Den Haag of Zwolle is, dat maakt voor ons niet uit.”

 

De voordelen van een aankoopmakelaar

Het grote verschil met de ‘gewone’ makelaars is dat de dames van Mevrouw de Aankoopmakelaar zich puur en alleen focussen op de aankoop van een woning. De verkoop is in handen van andere makelaars. Een formule die staat als een huis. Esther: “Met een eigen aankoopmakelaar sta je als koper een stuk sterker. Je profiteert van de kennis, de doortastendheid en onze ervaring. Kortom: een huis kopen zonder zorgen!”

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat Mevrouw de Aankoopmakelaar voor u kan betekenen?
Neem contact op via:
Telefoonnummer Zwolle: 038 – 744 01 93
zwolle@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl