Mevrouw vindt de ware!

Mooie vrouwen blijven niet lang alleen. Mooie, succesvolle vrouwen al helemaal niet. Zo blijkt ook voor Mevrouw de Aankoopmakelaar. De franchiseformule waarmee Mevrouw de Aankoopmakelaar de afgelopen vier jaar furore maakte, heeft inmiddels geresulteerd in zeven kantoren: Amsterdam, Westland, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Tilburg en zelfs een buitenlands avontuur in Spanje!

 

De franchiseformule is inmiddels toe aan wat testosteron. De oprichting van Meneer de Aankoopmakelaar kon dus niet uitblijven: ‘’Mevrouw de Aankoopmakelaar is ambitieus en wil blijven groeien. Met de oprichting van Meneer de Aankoopmakelaar kunnen we de hele markt bedienen’’, aldus oprichtster Esther van Heteren.

Tijd voor meneren
Sinds de opening van het eerste filiaal, inmiddels negen jaar geleden, heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar flink aan de weg getimmerd en honderden nieuwe huiseigenaren kunnen verblijden met hun droomhuis. De franchiseformule heeft, zoals de naam al verklapt, alleen vrouwen in dienst. Met de komst van Meneer de Aankoopmakelaar hoopt de aankoopmakelaar ook mannelijke franchisenemers aan te trekken.

Verlanglijstje
Esther van Heteren, initiatiefneemster van beide formules, vertelt: ‘’We zijn vooral op zoek naar mannelijke aankoopmakelaars die het aandurven om vanuit onze franchiseformule, die staat als een huis, een nieuwe vestiging op te zetten. Bij voorkeur in een stad waar we nog niet gevestigd zijn met Mevrouw de Aankoopmakelaar. Op ons verlanglijstje staan steden als Arnhem, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen en Utrecht, maar ook voor andere steden staan wij open’’.

Volledige ondersteuning
Meneer de Aankoopmakelaar is vooral op zoek naar aankoopmakelaars die bekend zijn in een bepaalde stad of regio. ‘’Daarbij zullen zij volledig ondersteund worden in het opzetten van de vestiging. Hiervoor kunnen wij alle handvatten aanreiken en houden we nauw contact met de franchisenemer. Ondanks dat we onze ‘eigen winkel’ runnen, onderhouden we goed contact en begeleiden intensief. Zo kunnen we de kwaliteit blijven garanderen.’’, vertelt een trotse van Heteren.

Interesse?
Geïnteresseerde meneren (maar ook mevrouwen) kunnen contact opnemen voor een kennismaking via:

T: 070-4158447
E: franchise@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl 

Zonder zorgen een huis aankopen doet u met de onafhankelijke en deskundige begeleiding van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een goed gesprek.