Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona

Investeren in Barcelona

U kunt via Mevrouw de Aankoopmakelaar een zoekopdracht uitzetten voor een appartement of woning in Barcelona, Catalonie, Costa Brava, Costa Dorada en Costa Blanca. Barcelona en de Costa’s worden steeds populairder als bestemming in Europa.

Niet alleen voor een fijne stedentrip maar ook steeds meer studenten en ondernemers trekken naar deze mooie omgeving. Een mooi moment dus om te gaan investeren in deze regio aan de Middelandse zee.

U bent hiervoor aan het juiste adres bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona, een samenwerking tussen Esther van Heteren in Nederland en met een enorme voorliefde voor Barcelona en aan de andere kant een Nederlandse makelaar in Barcelona, Elles Hooft van Huysduynen.

Uw wensen
De eerste afspraak om uw wensen te bespreken vindt plaats bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Esther van Heteren op ons kantoor te Den Haag. U kunt aan onze makelaar aangeven wat uw wensen zijn: gaat u het voor eigen bewoning gebruiken, voor de verhuur of als een investering? Ook uw wensen omtrent de prijsklasse, gewenste ROI, locatie, aantal kamers en verder, worden met u besproken. Esther van Heteren zorgt er daarna voor dat uw wensen duidelijk worden overgebracht aan onze partners in Barcelona zodat hier de eerste selectie kan plaatsvinden.

Uw wensen worden in eerste instantie verder opgepakt door onze aankoopmakelaar in Barcelona. Zij kent de regio;s goed en zij zorgt voor een lijst met maximaal 5 woningen welke aan uw wensen voldoen. In Spanje kan het zijn dat een woning door meerdere makelaars te koop wordt gezet. Onze makelaar zoekt voor u de meest interessante woning met de meest reële vraagprijs.

Bezoek aan Spanje

De lijst wordt met u doorgenomen en indien interessant dan plant u een bezoek aan Spanje om samen met onze aankoopmakelaars deze woningen samen op 1 dag te bekijken (indien nog beschikbaar). Gezien de huidige woningmarkt in Barcelona wordt een bezoek bij voorkeur op korte termijn gepland. U moet denken aan een bezoek van 1 à 2 dagen, echter kunt u dit naar eigen inzicht langer plannen. U kunt zelf een vlucht en hotel boeken maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen (kosten voor vlucht en hotel komen voor uw eigen rekening).

Heeft u interesse in aankoopbegeleiding in Barcelona, Catalonie, Costa Brava, Coste Dorada of Costa Blanca, neemt u dan eens contact op met Esther van Heteren via Barcelona@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl of 070-4158447. U kunt ons ook volgen op Facebook.

logo mdam_barcelona