Martin Luther Kinglaan te Goirle

aangekocht: mei  via Cloudia Freij

Deze goed onderhouden woning op groot perceel biedt veel wooncomfort dankzij de ruimtelijkheid, vele lichtinval, goed uitgeruste open keuken, moderne badkamer, grote garage, opbergruimte en vier volwaardige slaapkamers. De woon-/eetkamer is een fijne, sfeervolle ruimte dankzij de houtkachel en fraaie eikenhouten vloer.

Aan de voorzijde van het huis ligt een riante, groene voortuin en een oprit met carport en plaats voor drie auto’s. De zeer grote garage en stenen berging strekken zich uit over de gehele lengte van de achtertuin. De achtertuin is de kers op de taart: in deze royale, zonnige tuin is het goed toeven voor het hele gezin.

De Martin Luther Kinglaan is gelegen in Grobbendonck, een geliefde wijk midden in het dorp. Scholen, sportfaciliteiten en speelvelden liggen in de nabije omgeving en op loopafstand vindt u het winkelcentrum en diverse bushaltes. Het Grobbendonckpark ligt praktisch in uw achtertuin. Binnen een kwartier staat u met de fiets in de gezellige binnenstad van Tilburg.