Makelaar Spijkenisse

Spijkenisse is een jonge stad met 74.000 inwoners. Spijkenisse heeft een vernieuwd sfeervol centrum waar je heerlijk kunt winkelen, een zwembad, een bibliotheek “de Boekenberg” waar alleen het gebouw al de moeite waard is om een bezoek te brengen en onlangs is het nieuwe theater “De Stoep” geopend. Er is een behoorlijke diversiteit aan woningen. Er zijn prachtige appartementen met schitterend uitzicht over het water maar er zijn ook heerlijke eengezinswoningen waar het met een jong gezin prettig wonen is. In 2015 zal Spijkenisse samen met Bernisse, Nissewaard gaan vormen.

Een makelaar Spijkenisse kan veel voor u betekenen. De meeste makelaars in Spijkenisse zijn traditioneel wat inhoudt dat ze een kantoor hebben met een etalage. Ze werken voornamelijk als verkoop makelaar en af en toe doen ze een aankoop. Meestal voor klanten die hun woning via hem of haar hebben verkocht.

De makelaar Spijkenisse werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Spijkenisse. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een aankoopmakelaar. Zij helpt u graag met de aankoop van uw droomwoning. U kunt haar bereiken via het contactformulier, via email: rotterdam@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl of bel met 010-7420420

Voor meer informatie over Spijkenisse zie www.zuid-hollandse-eilanden.nl