Makelaar Rotterdam

Rotterdam is een grote stad. Er is een ontzettende diversiteit aan woningen. Zo zijn er de historische panden in de binnenstad, die de grote verwoesting van de stad tijdens de oorlog hebben doorstaan, op het Noordereiland is het genieten tussen het bruisende centrum en zuid en in Nesselanden is een fraaie nieuwe, ruim opgezet, stadsdeel ontstaan. Voor ieder wat wils zou je zeggen maar hoe vind u een weg in die huizenmarkt!! De enorme stad Rotterdam met die hoeveelheid en diversiteit aan woningen.

Een makelaar in Rotterdam kan veel voor u betekenen. De meeste makelaars in Rotterdam zijn traditioneel wat inhoudt dat ze een kantoor hebben met een etalage. Ze werken voornamelijk als verkoop makelaar en af en toe doen ze een aankoop. Meestal voor klanten die hun woning via hem of haar hebben verkocht.

De makelaar in Rotterdam werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoeksplicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Rotterdam. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar in Rotterdam die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in en om Rotterdam. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u het contact formulier invullen of bel 010-7420420

Kijk voor beschikbare woningen op www.funda.nl

pagina: Makelaar Rotterdam