Makelaar Rhoon

De Albrandswaard bestaat uit de kernen Rhoon, Poortugaal en Portland. Er wonen ongeveer 25.000 inwoners, verdeeld over de 3 kernen. Portland is een vrij nieuwe kern die tegen het Carnisselanden aan ligt van Barendrecht. Hier bevinden zich voornamelijk woningen gebouwd na 2000. Overal in Albrandswaard is het groen binnen twee minuten te bereiken. Het landschap heeft historische polders met fraaie dijkenstructuren, monumentale boerderijen, oude bomen, havens en het Kasteel van Rhoon. Aan de Oude Maas is het natuurgebied de Rhoonse Grienden te vinden. Rotterdam is bereikbaar met de metro en trampluslijn.

Een makelaar Rhoon kan veel voor u betekenen. De meeste makelaars Rhoon zijn traditioneel wat inhoudt dat ze een kantoor hebben met een etalage. Ze werken voornamelijk als verkoop makelaar en af en toe doen ze een aankoop. Meestal voor klanten die hun woning via hem of haar hebben verkocht.

De makelaar Rhoon werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar Rhoon die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Rhoon. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar Rhoon die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Rhoon en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis.

Voor meer informatie over Rhoon zie www.albrandswaard.nl