Makelaar Oostvoorne

Oostvoorne is van oudsher een geliefde badplaats, niet alleen voor inwoners van Voorne-Putten. In het dorpscentrum staan statige oude huizen en de fraai gerestaureerde burcht uit de 12e eeuw waar Jacoba van Beieren heeft gewoond. Oostvoorne ligt dichtbij bos, zee en strand. Er is een ruime diversiteit van wonen aanwezig allen met een landelijk dorps karakter. Een heerlijke plek om te wonen.

De makelaar Oostvoorne werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar Oostvoorne die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Oostvoorne. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar Oostvoorne die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Oostvoorne en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis.

Voor meer informatie over Oostvoorne zie www.zuid-hollandse-eilanden.nl