Makelaar Hoogvliet

Hoogvliet is een stadsgebied van Rotterdam en ligt aan de zuidkant aan de Oude Maas. Hoogvliet ligt dichtbij het industriegebied maar de buitenrand wordt omsloten door de Groene Gordel welke bestaat uit de Grienden langs de Oude Maas en het Ruigeplaatbos. Sinds eind negentiger jaren is er veel aan stadsvernieuwing gedaan in Hoogvliet waardoor er een zeer prettig woonklimaat is ontstaan. Rotterdam is goed bereikbaar met de metro en Hoogvliet ligt direct aan de A15.

De makelaar  Hoogvliet werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar Hoogvliet zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar Hoogvliet die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Hoogvliet. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt). Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar Hoogvliet die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Hoogvliet en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis. Voor meer informatie over Hoogvliet zie www.rotterdam.nl/hoogvlietrotterdam