Makelaar Hellevoetsluis

De vestingstad Hellevoetsluis heeft bijna 39.000 inwoners. In de Oude Vesting herinneren nog veel oude gebouwen aan het marineverleden van de stad zoals b.v. het Prinsenhuis uit de 17e eeuw. Door de ligging aan de Haringvliet is de haven van Hellevoetsluis heel geschikt voor de watersportliefhebber. Er zijn diverse strandjes om heerlijk aan het water te vertoeven. Hellevoetsluis beschikt over diverse winkelcentra, bioscoop, zwembad, sporthallen, theater en scholen. Er is een diversiteit aan woningen; historische woningen, moderne woningen, landelijke gelegen woningen maar ook goede eengezinswoningen met speelgelegenheid.

Een makelaar in Hellevoetsluis kan veel voor u betekenen. De meeste makelaars in Hellevoetsluis zijn traditioneel wat inhoudt dat ze een kantoor hebben met een etalage. Ze werken voornamelijk als verkoop makelaar en af en toe doen ze een aankoop. Meestal voor klanten die hun woning via hem of haar hebben verkocht.

De makelaar in Hellevoetsluis werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Hellevoetsluis. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Hellevoetsluis en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis.

Voor meer informatie over Hellevoetsluis zie www.zuid-hollandse-eilanden.nl 

Pagina Makelaar Hellevoetsluis