Makelaar in Den Haag

Den Haag ofwel ‘s- Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, en met 510.320 inwoners (1 oktober 2013). 

De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult voor een belangrijk deel de rol die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van vele nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof, en het Internationaal Strafhof, wat Den Haag tot een vooraanstaande vestingsplaats van de Verenigde Naties maakt, tezamen met New YorkWenenGenèveTokio en Nairobi.

Den Haag is een prettige stad om te wonen met zowel cultuur als het strand, kunst en studeren, groen en voetbal, voor ieder wat wils!

De makelaar in Den Haag werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat. Een aankoopmakelaar is een makelaar in Den Haag die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Den Haag. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt). Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar in Den Haag die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Den Haag en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis. Voor meer informatie over Den Haag zie www.denhaag.nl