Makelaar in Delft

Delft is een stad en een gemeente in de provincie Zuid Holland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 januari 2014 telde de Gemeente Delft 99.973 inwoners.

Delft telt zo’n 1500 beschermde monumenten: bijna 700 rijks en bijna 800 gemeentelijke monumenten. Het is dus opletten bij het kopen van een huis in Delft.

De makelaar in Delft werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat. Een aankoopmakelaar is een makelaar in Delft die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Delft. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt). Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar in Delft die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Delft en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis. Voor meer informatie over Delft zie www.delft.nl