Makelaar Brielle

Op het eiland Voorne-Putten ligt de stad Brielle. Deze vestingstad heeft binnen de stadswallen prachtige panden die de vroegere sfeer uitademen maar ook buiten de wallen is Brielle erg aantrekkelijk om te wonen. Brielle is bekend om zijn geschiedenis. De geuzen versloegen hier de Spanjaarden en Brielle was daardoor de eerste stad die van de Spanjaarden werd bevrijd. Op 1 april wordt dit elk jaar groots gevierd.

Een makelaar Brielle kan veel voor u betekenen. De meeste makelaars Brielle zijn traditioneel wat inhoudt dat ze een kantoor hebben met een etalage. Ze werken voornamelijk als verkoop makelaar en af en toe doen ze een aankoop. Meestal voor klanten die hun woning via hem of haar hebben verkocht.

De makelaar werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

Een aankoopmakelaar is een makelaar Brielle die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Brielle. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar Brielle die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Brielle en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis. U kunt contact opnemen met haar via het contact formulier, per email: rotterdam@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl of bel 010-7420420

Voor meer informatie over Brielle zie www.zuid-hollandse-eilanden.nl