Makelaar Barendrecht

Barendrecht ligt dichtbij Rotterdam en is een groene gemeente. Barendrecht heeft 47.000 inwoners verdeeld over het Oude Dorp en Carnisselande. Carnisselande is ontstaan na 1997 en ligt aan de andere kant van de A29. Barendrecht biedt veel op het gebied van wonen; een oude woning in het oude centrum tot een nieuwbouw woning in Carnisselande vlak bij de natuur. Barendrecht heeft veel eigen voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, een zwembad en een theater. Aan de Oude Maas is het natuurgebied de Carnisse Grienden te vinden. Rotterdam is met de trampluslijn goed te bereiken.

 

De makelaar Barendrecht werkt voor de verkoper. Zij hebben een opdracht met deze verkoper om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De voorwaarden die worden gesteld zullen ook ten gunste van de verkoper zijn. Dit is altijd goed om te onthouden als u een woning gaat aankopen. Een verkoper heeft een meldingsplicht en die zal de makelaar van hem overnemen. De makelaar weet echter wel precies wat hij moet vermelden en wat niet. Nu heeft u, als koper, een onderzoek plicht. Daar zal een makelaar Barendrecht zich ook weer achter kunnen verschuilen als er achteraf een discussie ontstaat.

 

Een aankoopmakelaar is een makelaar Barendrecht die zich puur richt op de aankoop van woningen in en om Barendrecht. Door een ruime ervaring met de verkoop van woningen weet hij of zij precies waar op gelet moet worden bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar kijkt alle juridische documenten na (staan er bijzondere bepalingen in het eigendomsbewijs die van belang zijn), is de vereniging van eigenaren financieel gezond? Ook kijkt de aankoopmakelaar de omgevingsfactoren na (denk hierbij aan het bestemmingsplan en of er niet nog een olietank in de tuin ligt).

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar  Barendrecht die zich specifiek richt op de aankopen van woningen in Barendrecht en omgeving. Zij is op de hoogte van de markt, weet wat er op de markt gaat komen en kan u goed begeleiden met de koop van uw droomhuis.

Voor meer informatie over Barendrecht zie www.barendrecht.nl