Lausbergstraat 2-4 Delft

aangekocht: 2022 door Esther Esther van Heteren

Rustig en ruim wonen aan het doorgaande vaarwater op loopafstand van de binnenstad.
Deze samengevoegde woningen met vrijstaande garage zijn gelegen op een rustig, centrale plek op loopafstand van het centrum en het station van Delft. Dit gedeelte van de Lausbergstraat kent alleen bestemmingsverkeer, waardoor men hier heerlijk rustig woont.

Door het samenvoegen van de tweetal woningen is er maar liefst 330 m2 aan woonoppervlakte ontstaan. Uniek is de ruim 27 meter brede achtertuin welke grenst aan het doorgaande vaarwater van het Rijn Schiekanaal met een prachtig schouwspel van boten en pleziervaartuigen. In de huidige indeling zijn er een zestal slaapkamers aanwezig maar dit kan eenvoudig uitbreid worden. Tot slot beschikt de woning over een drietal badkamers.
De achtertuin ligt aan het vaarwater en bij de woning komen ook tweetal ligplaatsen voor een eigen boot zodat de koper er  mee over de Schie kan varen richting Delft, Den Haag of Rotterdam.

Vanuit de Lausbergstraat loopt men via de Schie zó naar de gezellige binnenstad van Delft, of is men binnen een paar fietsminuten via een route zonder stoplichten op het station.