• Nederlands
Irisstraat te Den Haag - Mevrouw de Aankoopmakelaar
22806
post-template-default,single,single-post,postid-22806,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Irisstraat te Den Haag

aangekocht: juni 2019 via Patricia Wilkes

Lichte en ruime moderne topetage met 3 slaapkamers en 2 balkons. Dit in 2014 geheel gerenoveerde appartement ligt op het leukste en mooiste deel van de Irisstraat, met uitzicht op het beroemde “Papaverhof” van architect Jan Wils. Door de grote ramen en de breedte en hoogte van de woning is het een buitengewoon fijne lichte etage. Het zonneterras aan de achterzijde met vrij uitzicht ligt op de middag- en avondzon. Rondom kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
De woning ligt op een ideale locatie in de Bloemenbuurt direct om de hoek van de winkels en eetgelegenheden aan de Goudsbloemlaan en het Goudenregenplein. Duinen, zee en strand aan te fietsen binnen 5 minuten, evenals sportverenigingen en scholen. Openbaar vervoer op loopafstand en in de straat is voldoende parkeergelegenheid.