Aankoop huis met hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar
21608
page-template-default,page,page-id-21608,bridge-core-2.5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Informatieavond Huis kopen in Spanje

Bijeenkomst op 3 juli 2019

 

Heeft u plannen om te gaan emigreren, zoekt u een tweede woning of wilt u investeren in woningen in Spanje? Dan wilt u onze informatie avonden zeker niet missen! Wilt u daarnaast een woning kopen in Spanje? Dan bent u zeker bij ons aan het juiste adres want wij kunnen u alle informatie geven over het kopen van een woning in Spanje. Daarnaast kunnen wij u ook helpen tijdens het hele aankoopproces.

 

Tijdens onze informatie avond op 3 juli zal de makelaar uit Spanje, de makelaar uit Nederland en een hypotheek adviseur aanwezig zijn. De inloop start om 19.00 uur en om 19:15 uur zullen wij starten met een introductie over onze dienstverlening. Hierna is er ruimte om 1 op 1 een gesprek aan te gaan met onze dienstverleners en al uw vragen te stellen.

 

Hiernaast kunt u aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn en kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij u op een later tijdstip verder kunnen informeren.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Telefoon*

  Email*

  Aantal personen

  Met welk vervoer reist u?

  Bericht

  * verplicht veld