Huis kopen in Spanje Mevrouw de Aankoopmakelaar

Huis kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje, wie wil dat nou niet? Het klimaat, het leven, het eten, de mensen, de omgeving……………. Als je het aanspreekt dan ben je wellicht je hart allang verloren aan Spanje……….

Dus misschien heb je ooit overwogen of overweeg je nu om een huis te kopen in Spanje. Maar daar zitten enorme valkuilen want makelaars werken met elkaar samen om provisie te delen, je weet niet wie de oorspronkelijke verkoopmakelaar is, een advocaat kun je inhuren voor de juridische documenten maar heeft zij/hij verstand van huizen?

Sinds een paar jaar werken wij vanuit Nederland samen met een aankoopmakelaar in Spanje, vestiging Barcelona, Elles Hooft van Huysduynen. Zij is makelaar dus zij heeft verstand van huizen, zij is makelaar dus zij heeft verstand van onderhandelen, zij is makelaar dus zij heeft verstand van de juridische documenten, vergunningen, inzage in het Kadaster, zij is makelaar dus zij helpt jou van begin (het zoeken en bekijken van de woning) tot het einde (overdracht van de woning bij de notaris). Daarnaast is zij Nederlandse dus alles gebeurt naar jou toe in de Nederlandse taal maar doordat zij al jaren in Barcelona woont spreekt zij ook Spaans. En door haar internationale achtergrond spreekt zij diverse talen.

Alles dus om jou als koper van een woning in Spanje te ontzorgen, dat is onze taak!

Wij geven regelmatig informatieavonden op ons kantoor in Den Haag of onze aankoopmakelaar is in Nederland om jou te ontmoeten als koper van een woning in Spanje. Heb je interesse in een avond of geheel vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.