Een huis kopen in Barendrecht?

Een huis kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Een huis kopen is dan ook een grote investering. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

Bij een hypotheek denkt u vaak aan een hypotheekadviseur voor goed advies. Maar denk dan ook eens bij het kopen van een huis aan het inschakelen van een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen als koper en voor u de beste prijs onderhandelt.

Deze aankoopmakelaar staat dus recht tegenover de verkoopmakelaar, deze komt op voor de belangen van de verkoper. Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u of u niet teveel betaald voor het huis van uw dromen?
  • Hoe weet u of er geen gebreken aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u moet uitzoeken of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u de stukken van een V.v.E. moet lezen en moet beoordelen?
  • Aan wie kunt u al uw vragen stellen omtrent het kopen van een huis?
  • Weet u wat u moet doen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?
  • En hoe weet u het huis te vinden wat nog niet te koop staat?

Ga dus serieus met een aankoopmakelaar van Mevrouw de Aankoopmakelaar praten over uw wensen en verwachtingen en kom erachter dat het kopen van een huis juist leuk is en zeker niet stressvol hoeft te zijn. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Uw aankoop is onze zorg! Ook in Barendrecht.

Meer informatie over de gemeente Barendrecht vindt u op www.barendrecht.nl.

Voor beschikbare woningen kunt u kijken op www.funda.nl.

 

Bron: huis kopen Barendrecht

Pagina: huis kopen Barendrecht