• Nederlands
Aankoopmakelaar Heemstede | Mevrouw de Aankoopmakelaar
23379
page-template-default,page,page-id-23379,page-child,parent-pageid-23014,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Regio Haarlem

 

Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, Bentveld.

Haarlem

 

Vlakbij het strand, aan de rivier het Spaarne, ligt Haarlem met z’n vele monumentale panden en schitterende oude pleinen. U kunt er heerlijk dwalen door kleine straatjes langs historische panden van bouwmeester Lieven de Key. U bezoekt bijzondere musea als het Frans Hals Museum of Teylers Museum en u geniet er van talloze leuke café’s en restaurants. Niet voor niets wordt Haarlem de meest Vlaamse stad van het noorden genoemd.

Heemstede

 

Heemstede is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Heemstede is een forensengemeente. De bewoners hebben bewust gekozen om hier rustig te wonen. Men werkt elders in de Randstad en ervaart daar al genoeg drukte en activiteit. Wonen is de belangrijkste factor binnen het dorp en voor de gemeente. In Heemstede bevind zich de grootste steeltuin van Europa.

Bloemendaal

 

Bloemendaal is een gemeente en plaats in de provincie Noord-Holland. De gemeente bestaat uit de dorpen Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. Het is een van de beste gemeente van Nederland om te wonen.

 

Nationaal park Zuid-Kennemerland, het openluchttheater en het Bloemendaalse strand: het zijn maar een paar van de vele hoogtepunten van Bloemendaal. Met zijn indrukwekkende natuur, bruisende sport- en welzijnsverenigingen én kwalitatief hoogstaande winkels en horeca heeft Bloemendaal het allemaal! Een bijzondere plaats om te wonen, te werken, te recreëren en te winkelen.

In Bloemendaal-dorp kan de bezoeker terecht voor een breed aanbod aan zelfstandige en ambachtelijke speciaalzaken en ondernemingen.

Aerdenhout

 

Aerdenhout is een plaats in de gemeente Bloemendaal. Het heeft geen dorpskern maar is een bekende villa wijk die ingegroeid is tussen verschillende bestaande verbindingswegen. Aerdenhout is gemiddeld een van de duurste plekken in Nederland. De wijk is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

De ligging is zeer gunstig, want via de aanliggende verbindingswegen bent u in zeer korte tijd in het centrum van Haarlem of heerlijk op het strand. Ook Amsterdam, Schiphol en Den Haag liggen zijn in korte tijd te bereiken. Zo woont men heerlijk in de natuur van Zuid-Kennemerland, maar toch dicht bij de grote steden.

Overveen

 

Overveen is een dorp in de gemeente Bloemendaal, ten westen van de stad Haarlem. Overveen heette oorspronkelijk Tetterode. Vroeger waren er in Overveen veel blekerijen en brouwerijen vanwege het schone duinwater.
In Overveen vindt u het gemeente huis van de gemeente Bloemendaal.

Zandvoort

 

Zandvoort is de bekende badplaats die vooral in de zomer veel gezelligheid kent vanwege het toerisme. Tevens is het circuit van Zandvoort een bekende trekpleister. Zandvoort heeft veel te bieden. Naast het centrum is ook de omgeving de moeite waard. Men kan er prachtig wandelen en er is een uitgebreid netwerk aan fietsroutes.

Bentveld

 

Bentveld is een klein dorp dat ligt in de gemeenten Zandvoort en Bloemendaal, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Zandvoortse deel van het dorp telt 1.000 inwoners. Het dorp ligt aan de weg Aerdenhout–Zandvoort. Het Bloemendaalse deel van Bentveld wordt bestuurlijk ook wel Aerdenhout-Bentveld genoemd.