Aankoopmakelaar Haarlem | Mevrouw De Aankoopmakelaar
23014
page-template-default,page,page-id-23014,page-parent,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Aankoopmakelaar Haarlemcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Haarlem u mee van dienst zijn?

Nathalie Braams<br />
Aankoopmakelaar

Nathalie Braams
Aankoopmakelaar

Ginny Kester<br />
Commercieel medewerker<br />
binnendienst

Ginny Kester
Commercieel medewerker
binnendienst

Een huis kopen in de regio Haarlem

 

Een huis kopen in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Overveen, Bloemendaal of Zandvoort? Een populaire regio om in te wonen midden in de Randstad, langs de bollenstreek en vlakbij de kust.

 

De aankoop van een woning is een keuze die u zelden maakt. Er komt veel kijken bij zo’n beslissing. U zit waarschijnlijk met veel onbeantwoorde vragen en twijfels. Daarnaast komt u tegenover een verkoopmakelaar te staan die handelt in het belang van de huizenverkoper.

 

Een huis kopen samen met de ondersteuning van een lokale aankoopmakelaar heeft vele voordelen. Zo weet de aankoopmakelaar alles van de regio, de ontwikkelingen op de huizenmarkt en de huizenprijzen. Een ander groot voordeel is dat een aankoopmakelaar aan uw kant staat.

 

De ondersteuning van Mevrouw de Aankoopmakelaar

 

Mevrouw de aankoopmakelaar denkt met u mee zodat u uw droomwoning vindt. Uw belang komt voor ons op de eerste plek te staan. We brengen u op de hoogte van alle in en outs over de lokale huizenmarkt en matchen dat met uw wensen. Ook checken we dagelijks het actuele woningaanbod om te kijken of er iets past bij uw woningwensen. We zitten er bovenop.

 

We staan u ook bij tijdens een bezichtiging. Zo weet u zeker dat u nergens over heen kijkt en alles weet van de woning. Hebben we uw droomwoning gevonden?

 

En bent u na de bezichtiging en de kritische noot van Mevrouw de Aankoopmakelaar zeker van uw keuze? Super! Dan gaan we aan de slag met uw persoonlijke aankoopadvies en de aankoopstrategie.

De verkoopmakelaar van de verkopende partij handelt in het belang van de huizenverkoper. Bij Mevrouw de Aankoopmakelaar staat uw belang als koper op nummer één. Op deze manier gaat u op gelijkwaardige voet het proces aan. We gaan voor de allerbeste aankoopprijs voor u! Mevrouw de Aankoopmakelaar houdt zich uitsluitend bezig met aankopen. Zo bent u zeker van ons onafhankelijke advies. Profiteer van onze vakkennis en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Wonen in Haarlem en de regio

 

Haarlem is een populaire stad om in te wonen. Met het oude stadscentrum, de gezellige winkelstraten en culturele aanbod is Haarlem de ideale thuishaven voor ruim 160 duizend inwoners. De vraag naar huizen is dan ook groot. De populaire woonstad heeft dan ook veel nieuwbouw projecten om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Ook in het oude centrum worden woningen gerenoveerd en gerealiseerd.

 

Er wonen in Haarlem relatief veel jonge mensen. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Haarlem ook meer eenpersoonshuishoudens. Haarlem ligt in het Noorden van de Bollenstreek omringt door plaatsen als Heemstede, Hoofddorp, Aerdenhout, Bentveld, Overveen, Bloemendaal en Zandvoort. In deze regio is het mogelijk om te wonen in de Randstad en toch ook dichtbij het strand en het Groene Hart.

 

Duoafspraak

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!

SUCCESVOL AANGEKOCHT