Groot Hertoginnelaan te Den Haag

aangekocht: september 2019 via Jeannet Kleine Staarman.

Superlatieven schieten te kort voor dit zojuist gerenoveerde, aangenaam ruime dubbel bovenhuis, waarbij gebruik is gemaakt van prachtige, luxe materialen. Een ideale mix van authentieke uitstraling, ruimte en aangenaam centrale locatie. Kenmerken: hoogwaardige renovatie; aangenaam ruimtelijk; heerlijk licht; slimme indeling; geliefde locatie.

De Groot Hertoginnelaan loopt als een halve cirkel door Duinoord. Deze prettige woonwijk dateert uit het einde van de negentiende en begin van de twintigste eeuw en de ideale combinatie van fraaie architectuur, de centrale ligging in Den Haag, de gezellige winkelstraten in de omgeving en de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer van het Centrum en de stations en van de doorgaande wegen trekken velen naar deze heerlijke woonplek. Daarnaast is er in de omgeving veel groen in de vorm van diverse parken en is het strand binnen 10 minuten per fiets te bereiken.

Het voormalige herenhuis Groot Hertoginnelaan 180 is door de huidige eigenaar opgesplitst in 2 luxe appartementen. Bij de splitsing is het voormalige tochtportaal getransformeerd tot een gemeenschappelijke hal, alwaar de eigen voordeur van dit charmante dubbel bovenhuis is.