Even voorstellen: Esther van Heteren

 

I had a dream.

En deze droom was/is: het begeleiden van elke koper op de woningmarkt. En zo ben ik 11 jaar geleden – in 2008 (ja vlak voor de crisis uitbrak) – gestart met mijn bedrijf: Mevrouw de Aankoopmakelaar. Duidelijke naam en een duidelijke dienstverlening. Ik sta alleen voor de koper. Wij doen geen verkopen en geen taxaties (dat laatste vind ik ook niet eens leuk).

Ik kom uit een echte makelaarsfamilie: mijn vader en 2 ooms zijn allen makelaar. Daar heb ik het vak ook geleerd en ik heb jaren aan de kant van de verkoper gestaan. Uiteraard deed ik ook wel wat aankopen en ik was zelfs hypotheekadviseur. Maar de kant van de koper is veel uitdagender. Je gaat echt met elkaar op pad om het droomhuis te vinden en in deze gekke markt ook te kunnen aankopen. En dat lukt!

Inmiddels mag ik mij omringen door een heel team! Een groot team in Den Haag met meerdere makelaars en een binnendienst, een formule manager en collega aankoopmakelaars in diverse andere steden als Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Tilburg/Breda, zelfs Barcelona en binnenkort ook in ………… Dit enthousiaste team wil ook maar 1 ding: de koper blij maken met de aankoop van hun droomhuis.

Wil jij nu ook weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem snel eens contact op met ons team en wij ontmoeten jou heel graag.