• Nederlands
Duitslandlaan te Haarlem - Mevrouw de Aankoopmakelaar
25281
post-template-default,single,single-post,postid-25281,single-format-standard,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Duitslandlaan te Haarlem

aangekocht: 2020 via Nathalie Braams

In Schalkwijk kan het nog… een ruime woning in Haarlem kopen met een kleiner budget! Deze woning ligt in de Europawijk op steenworp afstand van het Engelandpark en het Spaarne en op 10 minuten fietsafstand van het centrum.

Meer over Schalkwijk
Schalkwijk is het jongste stadsdeel van Haarlem. In de jaren 60 is de wijk ontwikkeld om de woningnood tegen te gaan. Er zijn toen veel flats en sociale huurwoningen gebouwd in het landelijke gebied gebouwd. Maar de laatste jaren worden er, naast kleinere woningen voor alleenstaanden en senioren, meer woningen in het duurdere segment gebouwd. Veel flatgebouwen worden opgeknapt en energiezuiniger gemaakt. Schalkstad, het winkelcentrum in Schalkwijk, wordt drastisch op de schop genomen met winkels, horeca, nieuwbouwwoningen en zelfs een bioscoop. Ik raad iedereen aan om Schalkwijk zeker niet links te laten liggen.