Huis kopen Westlandcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar in het Westland

Wilt u een huis kopen in het Westland, dit is een heel goed moment

 

  • de hypotheekrente staat laag

 

Nog steeds een aantrekkelijke markt om te kopen dus. Toch wordt er nu ook weer regelmatig dichtbij of zelfs boven de vraagprijs verkocht. Dat vereist dan natuurlijk weer een totaal andere strategie. Reden genoeg om snel contact met ons op te nemen! Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

Koop uw huis samen met Mevrouw de Aankoopmakelaar!

 

Het kopen van een huis doet u niet elke dag. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u. En hiervoor bent u bij mijn makelaarskantoor aan het juist adres, ik en mijn collega staan al vele jaren als aankoopmakelaar ons “mannetje” tussen de collega makelaars en het woningaanbod. Daarnaast hebben wij al 25 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Hiervan kunt u als koper van een huis profiteren!

De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Kwintsheul, Wateringen.

 

In 2004 is de gemeente Westland ontstaan door een gemeentelijke herindeling waarbij de gemeenten De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Kwintsheul en Wateringen zijn samengevoegd.

 

Het Westland is met name bekend om zijn glastuinbouw. Het is een hechte gemeenschap met veel sportverenigingen en cultuurverenigingen zoals toneel, orkesten en koren. In het Westland Theater de Naald in Naaldwijk zijn er dan ook regelmatig voorstellingen.

 

De gemeente Westland grenst aan Den Haag, Rijswijk, Maassluit en Midden Delfland en aan de Noordzee. Hier kunt u nog wonen in een dorpse omgeving nabij het strand met de steden Den Haag, Delft en Rotterdam op korte afstand. De Westlandse kust kent brede duinen die via 7 opgangen toegang geven tot het brede strand.

 

Duoafspraak

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!

dou afspraak mevrouw de aankoopmakelaar