Mevrouw de Aankoopmakelaarcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar in Leidschendam-Voorburg

Een huis kopen in Leidschendam-Voorburg.

 

Een huis kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Een huis kopen in Leidschendam-Voorburg is ook een grote investering. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

 

Schakel Mevrouw de Aankoopmakelaar in.

 

Bij een hypotheek denkt u vaak aan een hypotheekadviseur voor goed advies. Maar denk dan ook bij een huis kopen in Leidschendam-Voorburg eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Deze aankoopmakelaar staat dus recht tegenover de verkoopmakelaar, deze komt op voor de belangen van de verkoper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

 

  • Hoe weet u of u niet teveel betaalt voor het huis van uw dromen?
  • Hoe weet u of er geen gebreken aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u moet uitzoeken of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u de stukken van een V.v.E. moet lezen en moet beoordelen?
  • Aan wie kunt u al uw vragen stellen omtrent een huis kopen?
  • Weet u wat u moet doen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

 

Ga dus serieus met een aankoopmakelaar van Mevrouw de Aankoopmakelaar praten over uw wensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Leidschendam-Voorburg en kom erachter dat een huis kopen juist ook leuk is en zeker niet stressvol hoeft te zijn. Uw aankoop is onze zorg!

 

Voorburg

 

Voorburg en Leidschendam zijn in 2002 gefuseerd tot één gemeente. Voorburg is een van de oudste steden van Nederland –‘Forum Hadriani’-. De stad kent diverse oude buitenplaatsen met aangrenzende groene parken. De oude stadskern – de Herenstraat en omliggende kleine straatjes- heeft leuke winkeltjes en restaurantjes. Voorburg is prima bereikbaar met het openbaar vervoer zowel met de trein, tram, randstadrail als bus.

Leidschendam

 

Leidschendam is een samenvoeging van de gemeenten Veur, Stompwijk  en het buurtschap Wilsveen. Van het oude dorp Leidschendam is weinig bewaard gebleven. Het gebied rondom het monumentale sluiscomplex is geheel onder handen genomen en is een levendig gebied waar je ’s-zomers aan de Vliet heerlijk kunt eten , drankje drinken of een ijsje bij de ijsboer kunt halen. Het overdekte winkelcentrum Leidschenhage wordt nu omgebouwd tot een groots en modern winkelcentrum “The Mall of the Netherlands”.

 

Deze centraal gelegen gemeente ligt o.a. aan het Rijn-Schiekanaal, ook wel de Vliet, is ligt zeer centraal t.o.v. Den Haag, Leiden en Amsterdam. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke en prettige woonomgeving. Er is zowel oudbouw als nieuwbouw maar ook zeker echte jaren ’70/’80 gezinswijken waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen door de zogenaamde woonerven.

 

Duoafspraak

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!

dou afspraak mevrouw de aankoopmakelaar