De van der Schuerenmarke 9 Zwolle

aangekocht: 2021 door Carla Dekker.

Speelse, instapklare bungalow bestaande uit 118 m2 woonoppervlak, inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met verwarmde tuinkamer, gelegen in de geliefde wijk Oldenelerbroek (Zwolle-Zuid).

Deze bungalow is gebouwd in 1995 en in de loop der jaren op nagenoeg ieder punt vernieuwd. Zo is de bungalow in 2011 voorzien van een zeer uitgebreide en luxe keuken met composiet aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. De gehele living is bovenal voorzien van een moderne tegel vloer en vloerverwarming. Ook de badkamer heeft een upgrade gehad en is in 2016 volledig vernieuwd. Naast het instapklare afwerkingsniveau van de woning zelf heeft het huis een leuk pluspunt in de sfeervolle tuin, namelijk: een verrassend tuinhuis mét vloerverwarming!
Deze ruimte is een ideale hobbyruimte en fungeert ook erg goed, door de aanwezigheid van verwarming, elektra en water, als logeerkamer.

Het woonhuis is aantrekkelijk gelegen aan een brede straat met groenvoorziening voor de deur, in de ruime en groen opgezette wijk Oldenelerbroek (Zwolle-Zuid). Het Oldenelerpark en de prachtige rivier IJssel met zijn uiterwaarden zijn op korte afstand bereikbaar. Bovendien zijn de winkels van het zeer complete winkelcentrum Zwolle Zuid, diverse voorzieningen en uitvalswegen ook dichtbij.