• Nederlands
De Carpentierstraat te Den Haag - Mevrouw de Aankoopmakelaar
22796
post-template-default,single,single-post,postid-22796,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

De Carpentierstraat te Den Haag

aangekocht: juni 2019 via Patricia Wilkes

Het betreft een zeer ruim en licht 5-kamer appartement van 125m² met zonnige en fraai aangelegde achtertuin (ZW), omgebouwde garage (42m²) met eigen entree en oprit met plek voor 1 auto. Het appartement heeft een speelse indeling en is gelegen op de verhoogde begane grond en in het souterrain. De omgebouwde en grotendeels vrijstaande garage met aangebouwde serre is gelegen in de achtertuin en heeft een eigen entree in de Helenastraat.

Het appartement is gunstig gelegen in het gewilde Bezuidenhout en ligt om de hoek van de gezellige winkelstraat Theresiastraat met een groot aanbod aan winkels, supermarkten en gezellige restaurants en terrassen. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden in de buurt waaronder diverse fitnessmogelijkheden, overdekt zwembad Overbosch, diverse parken en speeltuintjes. Daarnaast ligt het vlakbij het Haagse Bos, diverse openbaar vervoer verbindingen en is het slechts enkele minuten afstand verwijderd van de snelwegen en station Den Haag Centraal. Het centrum van Den Haag ligt op nog geen 5 minuten fietsen en ook het strand van Scheveningen is gemakkelijk bereikbaar. Het appartement zelf is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat.