contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda u mee van dienst zijn?

Paméla Nieuwenhuize<br />
Aankoopmakelaar

Paméla Nieuwenhuize
Aankoopmakelaar

Online Kennismaking?

Neem contact op!

  Naam*

  Telefoon*

  Email*

  Bericht

  Bij het zoeken en kopen van een huis, komt u voor veel beslissingen te staan. Op internet kunt u al veel informatie vinden en het meeste aanbod. Maar wat als u meer verlangt? Meer informatie, toegespitst op uw persoonlijke situatie, een steun in de rug als het gaat om het zoeken naar uw droomwoning en een gedegen advies als het gaat om de bouwkundige of juridische consequenties van een aankoop? Sommige keuzes neemt u met uw hart, sommige met uw verstand. En wat fijn als u dan een ervaren (> 20 jaar) en gecertificeerde sparringpartner heeft om u te begeleiden! Mijn naam is Cloudia Freij en ik begeleid u heel graag naar de juiste aankoop!

   

  Wat kunt u van mij verwachten?

   

  Ik bied twee soorten basisopdrachten:

   

  1. De Zoek- en aankoopopdracht:

  Ik begin met een kennismakingsgesprek waarin we de eisen en wensen van de nieuwe woning bespreken. In de huidige markt is het in kaart brengen van een realistisch zoekprofiel de belangrijkste stap. Zoals u misschien inmiddels al weet, zijn de vraagprijzen die u op Funda ziet, geen verkoopprijzen. Die liggen soms ver bij elkaar vandaan. Vervolgens gaan wij dagelijks door het actuele woningaanbod. In de ochtend stuur ik u de woningen door die voldoen aan het zoekprofiel, zodat u snel kunt reageren. Ik kijk ook een stapje verder en laat u woningen en straten zien, waar u misschien nog niet aan gedacht had. Hierna gaat de zoekopdracht over naar een aankoopopdracht.

  1. Gerichte Aankoopopdracht:

  Heeft u al een woning op het oog, dan begint onze dienstverlening bij de volgende stap: het plannen en begeleiden van een bezichtiging. We onderzoeken en beoordelen alle belangrijke aspecten van het huis. Als u na onze kritische noot, nog steeds enthousiast bent, werken wij een aankoopadvies uit. Hierin leest u alle belangrijke punten met betrekking tot de aankoop van de woning (de bouwkundige staat, de taxatiewaarde, hoe staat de Vereniging van Eigenaren ervoor, komt de feitelijke situatie overeen met de juridische situatie, de aankoopstrategie, etc.).

   

  Keuze en onderhandelen

   

  Als het huis van uw dromen is gevonden, start ik namens u de onderhandeling. Het heeft voor u grote voordelen door uw aankoopmakelaar de onderhandelingen te laten verrichten. Ik ben immers niet emotioneel betrokken bij het huis, ken de markt goed, heb inzicht in de prijsontwikkeling. Daarnaast ben ik volstrekt onafhankelijk omdat ik alleen aankoopbegeleiding doe, geen verkoop. Kortom: ik ben in staat u objectief te adviseren en te begeleiden. En daardoor staat u sterker!

   

  Als ik na overleg met en namens u met de verkopende partij de prijs overeengekomen ben, nemen we samen de juridische stukken door, begeleid ik u bij de notaris en ga ik met u mee voor de laatste inspectie voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt. En natuurlijk blijf ik daarna voor al uw vragen tot uw beschikking staan, dus ook als het huis officieel uw eigendom is. Uw droom is werkelijkheid geworden!

   

  Neem snel contact met mij op, zodat ik kan bespreken wat ik voor u kan betekenen!

  SUCCESVOL AANGEKOCHT