Boek nu een kennismakingsbezichtiging

Een aankoopmakelaar inschakelen doe je niet zomaar. Je wilt uiteraard een goede makelaar die betrokken en kundig is maar ook een makelaar die bij jou past. Een makelaar die jou wensen goed weet te vertalen in de aankoop van jouw droomhuis. Je kunt hiervoor uiteraard op gesprek gaan bij diverse makelaars maar waarom neem je niet gewoon eens een aankoopmakelaar mee naar een bezichtiging. Dit bieden wij als Mevrouw de Aankoopmakelaar namelijk graag aan: een kennismakingsbezichtiging.

Tijdens een kennismakingsbezichtiging krijg je snel door wat onze aankoopmakelaar aan kennis in huis hebben en wat zij kunnen doen om jou goed te adviseren over de woning. Je kunt na de bezichtiging aangeven of je gebruik wilt maken van onze verdere dienstverlening. Dit is niet alleen handig ter kennismaking met ons werk maar ook kan dit ontzettend handig zijn als u reeds een woning op het oog heeft en er dus snel gehandeld moet worden. Dan heeft u niet eerst tijd voor een kennismakingsgesprek, dan wilt u meteen en snel handelen. Ook dan is dus een kennismakingsbezichtiging een uitkomst.

Neem snel met 1 van onze aankoopmakelaars contact op om een afspraak in te plannen of om door  te geven wanneer u al een afspraak heeft staan zodat wij met u mee kunnen gaan.