contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Een makelaar die uw belangen als koper behartigt?
Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen helpt u verder!

Bij de aankoop van een woning in Amstelveen krijgt u hoe dan ook te maken met een verkopende partij, bestaande uit de verkoper en de makelaar die de belangen van deze verkoper behartigt. Gelukkig heeft u zojuist Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen gevonden. Wij zijn de makelaar die u helpt bij het aankopen van een woning die u zelf al gevonden heeft, maar ook het vinden van een woning in Amstelveen. Hoe we dat – met úw belangen voorop – doen? Dat leest u hier.

 

Waarom u altijd een aankoopmakelaar moet inschakelen

 

Wij verklappen u: de vraagprijzen op onder andere Funda, zijn geen verkoopprijzen. Een makelaar die een woning verkoopt, probeert dit echter met zo veel mogelijk voordeel voor de verkoper te doen. Dat is niets vreemds. Dit kan er wel voor zorgen dat een aankoopproces bij deze makelaar aanvoelt als “twee tegen één”.

 

Door Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen in te schakelen, zorgt u ervoor dat u dit proces gelijkwaardig aangaat. Daarnaast hebben wij de ervaring én de kritische blik die u zelf misschien (nog) niet heeft. Uw aankoop is onze zorg, van A tot Z! Vertel ons alleen of u al een woning gevonden heeft of dat we samen nog op zoek moeten.

 

Op zoek naar een woning met Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen

 

Wilt u graag een woning in Amstelveen, maar heeft u deze nog niet kunnen vinden? Ook dan zit u goed bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen. Sterker nog: juist dan zit u goed! Wij gaan graag de uitdaging met u aan door op zoek te gaan naar uw nieuwe thuis. Dat doen we door eerst goed kennis te maken. Op die manier brengen we in kaart waar u precies naar op zoek bent in Amstelveen. Daar laten we het echter niet bij. We denken met u mee én denken verder: we stellen opties voor waar u nog niet aan gedacht heeft.

 

Help mij bij het zoeken naar een woning in Amstelveen 

 

Al wel een woning gevonden? Dan helpt Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen u gewoon van B tot Z!

 

Wanneer u al wel een woning op het oog hebt, helpt Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen u gewoon vanaf daar verder. We zijn namelijk niet alleen goed in het vinden van woningen, maar ook in de rest van het aankoopproces. We zijn benieuwd naar uw potentiële match en onderzoeken én beoordelen tijdens een nieuwe bezichtiging alle belangrijke aspecten van de woning.

 

Is het echt een match? Dan stellen we een persoonlijk aankoopadvies voor u op. Alles wat u nodig heeft om uw woning in Amstelveen aan te kopen op een rijtje. Denk hierbij aan de bouwkundige staat, de taxatiewaarde, hoe het staat met de Vereniging van Eigenaren, of de feitelijke situatie overeenkomt met de juridische situatie, etc. Natuurlijk werken we de optimale aankoopstrategie voor u uit.

Een huis kopen met Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen (en waarom juist nu!)

 

Door een woning aan te kopen met Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen, geeft u het hele traject met een gerust hart uit handen. Op deze manier zult u merken dat een huis kopen juist leuk is! Zeker wanneer we samen de perfecte woning in Amstelveen voor u hebben gevonden.

 

Waarom juist nu? Dat is heel helder!

 

En wist u dat het juist nu heel interssant is om een huis te kopen in Amstelveen? Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen adviseert u namelijk te profiteren van de volgende trends:

 

  • Een historisch lage hypotheekrente
  • Mogelijkheden tot hypotheekrente aftrek
  • Stijgende huurprijzen

 

Een woning aankopen in Amstelveen: meer huis voor je geld

 

Bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen hebben we inmiddels al vele zoekers begeleid bij het aankopen van de juiste woning in Amstelveen. De stad van rivier de Amstel is in de loop der jaren vastgegroeid aan onze hoofdstad en kent in sfeer overeenkomsten, maar ook veel (voordelige) verschillen. Deze voordelen zijn vooral interessant voor u als koper in Amstelveen. Want wist u dat:

 

  • Amstelveen een hele ruim opgezette stad is?
  • U veel groen in de vorm van bijzondere parken en veenplassen zult vinden in uw (nieuwe) stad?
  • De stad rijk is aan goede scholen?
  • We bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen regelmatig ervaren dat u absoluut “meer huis” voor uw geld krijgt?
  • En parkeren hier geen enkel probleem is?

 

In 2003 is Amstelveen uitgeroepen tot meest aantrekkelijke, grote stad van Nederland. Sinds dien is de stad alleen maar meer uitgegroeid tot een stad met vele mogelijkheden.

 

Heeft u ook uw hart verloren aan deze stad? Laat Mevrouw de Aankoopmakelaar Amstelveen u helpen bij uw zoektocht en u bovenal ontzorgen bij het aankoopproces van uw nieuwe woning.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek