Abe Bonnemastraat te Bergschenhoek

aangekocht: april 2019 via Patricia Wilkes

7 meter breed woonhuis met een riante uitgebouwde woonkamer met gashaard, luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en pitt-cooking, extra kamer op de begane grond (studio), 4 slaapkamers, een luxe badkamer en meerdere eigen parkeerplaatsen, gelegen op een royaal perceel van 254 m2 eigen grond.

Deze luxe en modern uitgevoerde 2/1 kapwoning is zeer geschikt voor een gezin of stel op zoek naar ruimte en licht. Er is een luxe ingerichte ruimte om kantoor aan huis te houden aan de voorzijde op de begane grond.

De moderne en onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin is zuidelijk gesitueerd en biedt veel privacy, weinig onderhoud en een ruime berging en terrasoverkapping. De achtertuin is bereikbaar via het royale zijpad.

Dit sfeervolle en zeer lichte woonhuis is zeer neutraal ingericht, werkelijk zo te betrekken en ligt aan de rand van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs, op een paar minuten van het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs dat van Bergschenhoek. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving waaronder diverse basisscholen, kinderopvang, winkels, gezondheidscentrum en tal van sport- en speelvoorzieningen.