Aankoopmakelaar Ommen e.o.

 

Een huis kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Ook is het kopen van een woning een van de grootste uitgave die u zult doen. Daarom is het van groot belang hier zeer zorgvuldig mee om te gaan en u boven al heel goed te laten adviseren.

 

Schakel Mevrouw de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Ommen e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Mevrouw de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Maak vrijblijvend kennis met Mevrouw de Aankoopmakelaar

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Mevrouw de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Ommen e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Ommen e.o.

 

Verscholen tussen de bossen en aan de oever van de Vecht ligt het mooie Ommen, een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden en een levendig centrum.

 

Gemeente Ommen heeft circa 18.000 inwoners en bestaat uit de dorpen en buurtschappen Lemele, Vilsteren, Arriën, Arrierveld, Archmen, Beerze, Beerzerveld, Besthmen, Dalmsholte, Eerde, Giethmen, Hoogengraven, Junne, Vinkenbuurt, Nieuwebrug, Ommerschans, Stegeren, Varsen en Witharen.

 

Duoafspraak

 

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!