Aankoopmakelaar DEVENTER E.O.

 

Het kopen van een huis is iets wat u niet dagelijks doet. Er komt veel bij kijken en is een van de grootste uitgaven in uw leven. Het is dus van groot belang dit te doen met het de juiste kennis en het beste advies.

 

Schakel Mevrouw de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Deventer e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Mevrouw de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Maak vrijblijvend kennis met Mevrouw de Aankoopmakelaar

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Mevrouw de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Deventer e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Deventer e.o.

 

De Hanzestad Deventer, met meer dan 100.000 inwoners, is één van de oudste steden van Nederland en ligt prachtig aan de IJssel. De vele stadsparken en het rijke aanbod van bijzondere, mooie en unieke winkels en galerieën in de historische binnenstad maakt Deventer uniek.

 

De gemeente Deventer bestaat uit 6 dorpen; Bathmen, Diepenveen, Okkenbroek, Schalkhaar, Lettele en Loo.

 

Kampen, gelegen in Overijssel, is een Hanzestad met een eeuwenlange traditie van handel en scheepvaart, dat ziet u er terug. Zo telt deze Hanzestad ruim 500 monumenten.

 

Duoafspraak

 

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!