Aankoopmakelaar Hoogeveen e.o.

 

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. U doet dit tenslotte niet iedere dag. Tevens is de aankoop van een huis een van de grootste uitgaven die u in uw leven zal doen. Het is dus van groot belang om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

 

Schakel Mevrouw de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Hoogeveen e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Mevrouw de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Mevrouw de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Mevrouw de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Hoogeveen e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Hoogeveen e.o.

 

Vraag je iemand die in Hoogeveen woont waarom zij het zo naar de zin heeft, dan geeft ze vaak als antwoord de ruimte, de gemoedelijkheid van de mensen en de prima ligging. In de directe omgeving is veel groen en natuur en ook de ligging in Zuidoost-Drenthe is een pre. Hoogeveen ligt bij het gelijknamige knooppunt Hoogeveen van de autosnelwegen A28 (naar het westen en noorden) en A37 (naar het oosten) en de autoweg N48 (naar het zuiden). De stad Hoogeveen heeft iets meer dan 40.000 inwoners.