Aankoopmakelaar Dalfsen e.o.

 

Een huis kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Een huis kopen is een van grootste uitgave in uw leven. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

 

Schakel Mevrouw de Aankoopmakelaar in.

 

Het inschakelen van een hypotheekadviseur vind men dan vaak van zelfsprekend. Maar denk bij een huis kopen in Dalfsen e.o. dan ook eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Mevrouw de Aankoopmakelaar verkoopt niet en handelt dus puur en alleen in uw belang als koper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

  • Hoe weet u welke prijs reëel voor de woning?
  • Hoe herkent u gebreken aan de woning?
  • Hoe onderzoekt u of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Hoe leest en beoordeeld u de stukken van een V.v.E.?
  • Hoe krijgt u eerlijke en betrouwbare antwoorden op al uw vragen betreffende de aankoop van een woning?
  • Hoe moet u handelen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Maak vrijblijvend kennis met Mevrouw de Aankoopmakelaar

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar staat u met raad en daad bij in het gehele aankoopproces. Neem contact op met Mevrouw de Aankoopmakelaar om praten over al uw woonwensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Dalfsen e.o. en kom erachter dat u met de hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

 

Uw aankoop is onze zorg!

 

Regio Dalfsen e.o.

 

Dalfsen heeft ruim 28.000 inwoners en is met haar station goed bereikbaar. Dalfsen wordt ook wel de groene parel aan de Overijsselse Vecht genoemd. Dalfsen ligt aan de rivier de Vecht en heeft een rijke historie van groot grondbezitters, wonende in havezaten, landgoederen en zelfs in een kasteel. Zij hebben niet meegedaan met de ruilverkaveling. Het is mede daardoor een mooi wandel- en fietsgebied.

 

De gemeente Dalfsen bestaat uit de kernen Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Oudleusen en Hoornhorst.

 

Duoafspraak

 

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!