• nl
Barendrecht - Mevrouw de Aankoopmakelaar
719
page-template-default,page,page-id-719,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Aankoopmakelaar Barendrecht? Mevrouw de Aankoopmakelaar!

Uw aankoopmakelaar voor woningen in Barendrecht en omstreken.

Aankoopmakelaar Barendrecht

Aankoopmakelaar Barendrecht

Welkom op de website van mevrouw de Aankoopmakelaar. Mijn naam is Annemieke Roos. Als aankoop makelaar behartig ik de belangen van kopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Barendrecht en omstreken. Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Want bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper. Als uw eigen aankoopmakelaar handel ik geheel in uw belang. Ik begeleid u persoonlijk, waarbij u profiteert van mijn ervaring en vakkennis. Ik kijk objectief, praktisch en nuchter naar een woning en naar haar kopers. Daardoor kan ik kopers scherp houden en hun veel geld besparen.

Een goed gevoel

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. U doet dit tenslotte niet iedere dag. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, maar het belangrijkste is het gevoel dat u heeft bij een woning. Bij sommige woningen weet u bij de voordeur al dat dit niet het huis is wat u zoekt. Dat gevoel zal zelden omslaan in een goed gevoel. Het wordt moeilijker als het gevoel juist heel goed is. Sommige belangrijke zaken kunt u hierdoor over het hoofd zien. Liefde maakt blind, tenslotte.

Objectieve kijk

Als Mevrouw de aankoopmakelaar Barendrecht kijk ik objectief naar het huis. Zo zal ik de woning uitgebreid bezichtigen en hierbij onder meer kijken naar de bouwtechnische staat van de woning. Ook stel ik als aankoopmakelaar vragen als: zijn alle vergunningen aanwezig, zijn er belemmerende factoren in de omgeving, hoe staat het met een eventuele Vereniging van Eigenaren, zijn er bijzonderheden in het bestemmingsplan en uiteraard: is de prijs realistisch?

Het is nu een goede tijd om een huis te kopen, er is veel keus in Barendrecht en omstreken en de rente is laag. Het huis dat u nu koopt, is ook nog van u in de toekomst. Ik let als aankoopmakelaar daarom ook goed op of de woning voldoet aan uw wensen in de toekomst.

Een goed moment om met mij contact op te nemen.

Alleen aankopen

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar Barendrecht houd ik me alleen bezig met de aankoop van woningen. Er zijn geen tegenstrijdige belangen. Het onderhandelen over de prijs van de woning is vaak lastig. Een verkoper wordt meestal vertegenwoordigd door een makelaar met veel ervaring in het onderhandelen. Door mijn ruime ervaring en mijn vakkennis (KRMT-geregistreerd) zorg ik ervoor dat u uw droomhuis aankoopt tegen een zo laag mogelijke prijs!!! En zo verdient Mevrouw de Aankoopmakelaar Barendrecht zich zeker weer terug.

Barendrecht en omgeving

Mevrouw de Aankoopmakelaar koopt woningen aan in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Simonshaven, Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Tinte, Vierpolders en Rozenburg.

Mevrouw de Aankoopmakelaar bij Alles over Wonen op SBS6

 

 

Pagina: Aankoopmakelaar Barendrecht

Bron: Aankoopmakelaar Barendrecht