Aankoop begeleiding Rotterdam

 

Deskundige aankoop begeleiding voor woningen in Rotterdam en omstreken.

 

Welkom op de website van Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam. Mijn naam is Patricia Wilkes. Als aankoop makelaar behartig ik de belangen van kopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Rotterdam en omstreken. Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Want bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper. Als uw eigen aankoopmakelaar handel ik geheel in uw belang. Ik begeleid u persoonlijk, waarbij u profiteert van mijn ervaring en vakkennis. Ik kijk objectief, praktisch en nuchter naar een woning en naar haar kopers. Daardoor kan ik kopers scherp houden en hun veel geld besparen.

 

Een goed gevoel

 

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. U doet dit tenslotte niet iedere dag. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, maar het belangrijkste is het gevoel dat u heeft bij een woning. Bij sommige woningen weet u bij de voordeur al dat dit niet het huis is wat u zoekt. Dat gevoel zal zelden omslaan in een goed gevoel. Het wordt moeilijker als het gevoel juist heel goed is. Sommige belangrijke zaken kunt u hierdoor over het hoofd zien. Liefde maakt blind, tenslotte.

 

Objectieve kijk

 

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam kijk ik objectief naar het huis. Zo zal ik de woning uitgebreid bezichtigen en hierbij onder meer kijken naar de bouwtechnische staat van de woning. Ook stel ik als aankoopmakelaar vragen als: zijn alle vergunningen aanwezig, zijn er belemmerende factoren in de omgeving, hoe staat het met een eventuele Vereniging van Eigenaren, zijn er bijzonderheden in het bestemmingsplan en uiteraard: is de prijs realistisch?

 

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam houd ik me alleen bezig met de aankoop begeleiding van woningen. Er zijn geen tegenstrijdige belangen. Het onderhandelen over de prijs van de woning is vaak lastig. Een verkoper wordt meestal vertegenwoordigd door een makelaar met veel ervaring in het onderhandelen. Door mijn ruime ervaring en mijn vakkennis (KRMT-geregistreerd) zorg ik ervoor dat u uw droomhuis aankoopt tegen een zo laag mogelijke prijs!!! En zo verdient Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam zich zeker weer terug.