WAARMEE KAN MEVROUW DE AANKOOPMAKELAAR U VAN DIENST ZIJN?

aankoop

Als u ons inschakelt voor de aankoop van uw woning, dan is dit full service.

Lees verder

mevrouw-zoekt

Mevrouw de Aankoopmakelaar Westland zoekt naar uw droomhuis!

Lees verder

hypotheek

Wat verandert er vanaf 1 januari 2018 in de regelgeving omtrent hypotheken?

Lees verder

notaris

De koopakte kan naar de notaris waar u eigenaar zult worden van de  woning.

Lees verder

Mevrouw de Aankoopmakelaar Westland

Esther van Heteren o.a. Naaldwijk |
’s Gravezande | Monster | Wateringen
T: 06-51714495
LinkedIn facebook twitter Google plus

Koop uw huis samen met Mevrouw de Aankoopmakelaar!

Het kopen van een huis doet u niet elke dag. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u. En hiervoor bent u bij mijn makelaarskantoor aan het juist adres, ik en mijn collega staan namelijk alweer 7 jaar als aankoopmakelaar ons “mannetje” tussen de collega makelaars en het woningaanbod. Daarnaast hebben wij al 25 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Hiervan kunt u als koper van een huis profiteren!

Wilt u een huis kopen in het Westland, dit een heel goed moment

  • de hypotheekrente staat laag;
  • er komt weer wat meer aanbod op de markt maar wij als aankoopmakelaars krijgen vaak het aanbod al te weten voor de markt uit!

Nog steeds een aantrekkelijke markt om te kopen dus. Toch wordt er nu ook weer regelmatig dichtbij of soms zelfs boven de vraagprijs verkocht. Dat vereist dan natuurlijk weer een totaal andere strategie. Reden genoeg om snel contact met ons op te nemen! Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

Recensies via www.wieisdebestemakelaar.nl:

“We hebben samen met Esther een appartement gezocht in den haag. Met haar kritische en onderzoekende opstelling heeft ze positief bijgedragen aan een bewuste koop van ons appartement.”

“Esther is iemand die altijd snel reageert en echt het onderste voor je uit de kan haalt. Zij heeft een meer dan uitstekende kennis van de woningmarkt in het Westland.”

“As an expat, I was very lucky to have Esther as makelaar, she helped me a lot, took care of all the administrative part, answering my emails very quickly. I was not stressed at all knowing that she was there to help.”

Nieuwsbrief

De beste makelaar

Op TV!

Succesvol aangekocht