OOK FRANCHISENEMER WORDEN BIJ MEVROUW DE AANKOOPMAKELAAR?

Het van oorsprong Franse woord franchise (vrijdom) is via het Engels in het Nederlands terechtgekomen, en is afgeleid van franc (vrij).

Wat vragen wij van u als franchisenemer? Bekijk hier het profiel.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is niet zomaar het zoveelste makelaarskantor. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar.

Mevrouw de Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Utrecht

Mevrouw de Aankoopmakelaar biedt een full service begeleiding bij de aankoop van een huis. Bij de aankoop van een huis komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft zich hierin gespecialiseerd sinds 2008 en sinds 2013 is dit concept uitgegroeid tot een franchiseformule.Binnen de gespecialiseerde aankoopmakelaars is Mevrouw de Aankoopmakelaar de eerste en enige franchise formule. Daardoor staat deze formule zeker haar “mannetje” binnen de Makelaardij en daar kunt u ook deel van uitmaken. Want samen sta je toch sterker en inmiddels is Mevrouw de Aankoopmakelaar een steeds bekender merk aan het worden.

Voldoet u aan onze criteria? Neem dan eens contact op met onze formule manager Tanja Ameling via tanja@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl  of franchisegever / makelaar Esther van Heteren via esther@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of meer informatie.

Tanja Ameling

Franchise formule manager

 

T: 06-50616468
E: franchise@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl

 

LinkedIn facebook

Esther van Heteren

Franchisegever/Makelaar

 

T: 06-51714495
E: esther@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl

 

LinkedIn facebook twitter Google plus Google plus

Nieuwsbrief

De beste makelaar

Op TV!

Blog

megafoon