• Nederlands
Aankoopmakelaar Den Haag: Mevrouw De Aankoopmakelaar
16297
page-template-default,page,page-id-16297,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
huis kopen in den haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag u mee van dienst zijn?

Esther van Heteren

Esther van Heteren

Jeannet Kleine Staarman

Jeannet Kleine Staarman

Julia Gemen

Julia Gemen

Tanja Ameling

Tanja Ameling

Ashley van Haaften

Ashley van Haaften

Online kennismaking?

Neem contact op!

Naam*

Telefoon*

Email*

Bericht

Wilt u een huis kopen in Den Haag?
Dit is een heel goed moment

 

  • de hypotheekrente staat laag;
  • er komt weer wat meer aanbod op de markt maar wij als aankoopmakelaars krijgen vaak het aanbod al te weten voor de markt uit!

 

Nog steeds een aantrekkelijke markt om te kopen dus. Toch wordt er nu ook weer regelmatig dichtbij of soms zelfs boven de vraagprijs verkocht. Dat vereist dan natuurlijk weer een totaal andere strategie. Reden genoeg om snel contact met ons op te nemen! Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

Koop uw huis samen met Mevrouw de Aankoopmakelaar!

 

Het kopen van een huis doet u niet elke dag. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u. Hiervoor bent u bij mijn makelaarskantoor aan het juiste adres, mijn collega’s en ik staan namelijk al sinds 2008 als aankoopmakelaars ons “mannetje” tussen de collega makelaars en het woningaanbod. Daarnaast hebben wij al 25 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Hiervan kunt u als koper van een huis profiteren!

 

Duoafspraak

 

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

 

Klik hier voor een Duoafspraak!

SUCCESVOL AANGEKOCHT