vink Ervaren aankoopmakelaar in Spanje      vink Ruim netwerk aan de Spaanse Costa’s      vink Wij vinden gegarandeerd uw droomhuis

In 5 stappen naar uw droomhuis

  • Uw mogelijkheden en wensen worden in kaart gebracht
  • Uit ons netwerk maken wij een selectie van prachtige huizen
  • U kiest de huizen die u wilt bezichtigen
  • We begeleiden u bij alle aspecten van de aankoop
  • Samen proosten we op de toekomst, in de tuin of balkon van
    uw nieuwe droomhuis!

Wij horen graag waar úw huis in Spanje aan moet voldoen

Een huis kopen in Spanje

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in een ander land, zoals in Spanje. Zelf ben ik in de loop van de jaren verliefd geworden op de Spaanse Costa’s en de stad Barcelona. En ik niet alleen! Er zijn genoeg kopers die graag een huis of appartement willen kopen in deze mooie regio’s. Maar waar begin je dan? Waar moet je op letten?

Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een ervaren aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u! Door onze ervaring en ons netwerk, kunnen we u optimaal begeleiden bij een aankoop van een huis of appartement in Barcelona, Catalonie, Costa Brava, Costa Dorada en Coste Blanca.

Uw belang voorop: de beste aankoopprijs voor u!

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding van huizen in Spanje en niet met de verkoop. Zo hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

"Wij zijn heel blij met hoe Elles ons heeft begeleid bij het kopen van ons appartement in Salou. Iemand als zij, die weet hoe het gaat, de taal spreekt en ook nog goed onderhandelt, heb je zeker nodig als je er aan begint. Je komt namelijk absoluut voor verrassingen te staan in het bureaucratische Spanje."
Marco van Delden, Paula de Jong, Salou september 2017

1d3l9269

Esther van Heteren

T: 06-51714495

LinkedIn facebook twitter Google plus Google plus

Heeft u een vraag over het kopen van een huis in Spanje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Voornaam*

Achternaam*

Telefoon

Email*