vink Ervaren aankoopmakelaar in Spanje      vink Ruim netwerk aan de Spaanse Costa’s      vink Wij vinden gegarandeerd uw droomhuis

Esther van Heteren

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Esther van Heteren is geen gewone makelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus voor u. En om ervoor te zorgen dat uw belangen uitstekend worden behartigd heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop zodat er nooit belangenverstrengeling kan ontstaan.

Mevrouw de Aankoopmakelaar wordt vertegenwoordigt door Esther van Heteren (1971). Zij is haar loopbaan in 1990 begonnen bij Van Heteren Makelaars te Arnhem (inderdaad een familiebedrijf) waar zij van secretaresse de buitendienst is ingerold naast haar vader en 2 ooms. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de binnen- en buitendienst werd het tijd om verder te kijken dan het familiebedrijf. Zij is in de jaren daarna werkzaam geweest als makelaar/kantoorleider in Nijmegen, makelaar nieuwbouw in Den Haag, makelaar bestaande bouw in Alphen aan den Rijn en sinds september 2008 gestart met Mevrouw de Aankoopmakelaar.

De liefde bracht deze makelaar naar het mooie Den Haag en na bij een aantal bovengenoemde collega’s te hebben gewerkt vond zij het tijd om voor zichzelf te beginnen en haar kantoor Mevrouw de Aankoopmakelaar op te richten. Niet als het zoveelste makelaarskantoor in de Haagse regio, maar als een sterke, professionele partner voor mensen die een huis willen kopen. Als Mevrouw de Aankoopmakelaar koppelt Esther uitgebreide vakkennis aan een persoonlijke, klantgerichte manier van werken. Voor haar en haar klanten een aanpak die werkt.

Maar deze aanpak kon ook zeker uitgerold worden, namelijk naar meerdere steden in Nederland maar ook zeker naar Spanje! Want ook daar heeft de koper van een woning behoefte aan aankoopbegeleiding. Door de passie van Esther voor Spanje en Barcelona heeft zij Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona opgericht. Echter vanuit Nederland kun je niet zomaar een koper begeleiden in Spanje dus toen werd de zeer prettige samenwerking met Elles geboren. Wil je meer weten over deze prettige aankoopmakelaar? Lees dan snel verder ;-) 

 

Elles Hooft van Huysduynen

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Elles Hooft van Huysduynen, is geen gewone makelaar. Elles is een echte kopersmakelaar en haar droom is om elke koper in Spanje te helpen bij de aankoop van hun droomhuis. 

Elles is geboren en getogen in Nederland en in 1998 vertrokken naar het buitenland. Na gewoond te hebben in diverse landen (o.a. Praag en Mumbai) is zij sinds 2014 met haar gezin in Barcelona terecht gekomen, waar zij nu met veel plezier woont. 

De verhuizing naar deze geweldige stad gaf haar de kans om eindelijk haar passie te volgen en dat was voor haar; werken in de dynamische wereld van het vastgoed. Het zoeken naar de meest geschikte woning voor haar aankoopklanten is voor Elles iets wat zij met veel passie doet; zowel in de huur als in de koop. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt! 

Waarom Elles en Esther inschakelen? Vanuit Nederland pakt Esther jouw woonwensen op en koppelt dit terug naar haar collega Elles die vanuit haar vestiging in Barcelona op zoek gaat naar jouw droomhuis. Op het moment dat zij een aantal woningen heeft gevonden nodigt zij jou graag uit om deze woningen samen met haar en de verkopende partij te gaan bekijken. Bij interesse neemt zij de stukken door en adviseert zij jou inzake de vraagprijs en een eventueel bod. Uiteraard spreekt Elles de Spaanse taal dus zij kan voor jou alles doornemen en de onderhandelingen voeren. Dit betekent dat je dus geen aparte advocaat in de arm hoeft te nemen! 

Het werkgebied van Esther en Elles vind je hier. 

 

1d3l9269

Esther van Heteren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto-elles

Elles Hooft van Huysduynen