Philip Vingboonsstraat te Rotterdam - Mevrouw de Aankoopmakelaar
16563
post-template-default,single,single-post,postid-16563,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Philip Vingboonsstraat te Rotterdam

aangekocht: maart 2018

Geniet van de voordelen van de stad zonder de drukte te ervaren! In deze prettige woonomgeving bevindt zich dit 3- (voorheen 4) kamerappartement aan op de eerste verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex en beschikt over een ruim balkon op het Westen en een aparte berging in de onderbouw. Gelegen in het Lage Land, hier wonen betekent groen wonen met de natuur dichtbij én met alle stadsvoorzieningen in de buurt.