Jan Luykenlaan te Leiden - Mevrouw de Aankoopmakelaar
18308
post-template-default,single,single-post,postid-18308,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Jan Luykenlaan te Leiden

aangekocht: 2018

Het is geweldig wonen in dit aantrekkelijke 4-kamerappartement met prachtig uitzicht op het park ‘Kweeklust’ dichtbij het bruisende centrum van Leiden. Het uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon op het park is werkelijk betoverend. Het appartement is op de 1e verdieping en het gebouw is voorzien van een gezamenlijke lift. Deze woning is uitermate geschikt voor een gezin met kinderen, maar ook voor starters die op zoek zijn naar een comfortabel appartement. Voor uw extra opslag is er nog een berging op de begane grond.