Anne Frankweg te Leiden - Mevrouw de Aankoopmakelaar
18221
post-template-default,single,single-post,postid-18221,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Anne Frankweg te Leiden

aangekocht: 2018

Schuin tegenover het vernieuwde winkelcentrum in de Stevenshof ligt dit ruime en nette driekamerappartement met een woonoppervlak van 80m2 op de eerste verdieping. Er is een heerlijk lichte en ruime woonkamer. De twee slaapkamers zijn beide flink van formaat. Verder is er nog een moderne badkamer (2016) met een luxe douche. Het balkon (loggia) is gelegen op het zuidwesten. Boodschappen kan men doen in het vernieuwde winkelcentrum tegenover het appartement.