Moddermanstraat te Leiden - Mevrouw de Aankoopmakelaar
17805
post-template-default,single,single-post,postid-17805,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Moddermanstraat te Leiden

aangekocht: 2018

Een fraai en bijzonder ruim vierkamerappartement verdeeld over twee verdiepingen op een fantastische locatie in de gewilde Professorenwijk! Een heerlijk rustige plek op nog geen 5 minuten fietsen van het centrum en het Park Cronesteyn. Sportvelden en een grote speeltuin liggen om de hoek. Het appartement ligt in een gezellige straat omgeven door veel groen. Aan de voorzijde ligt een gezamenlijke voortuin en aan de achterzijde een gezamenlijke binnentuin. Het appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een balkon. Het is fraai en modern afgewerkt appartement dat eigenlijk zonder klussen betrokken kan worden.