Mevrouw de Aankoopmakelaar stelt zich aan u voor:

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag wordt vertegenwoordigd door Esther van Heteren (1971). Zij is haar loopbaan in 1990 begonnen bij Van Heteren Makelaars te Arnhem (inderdaad een familiebedrijf) waar zij van secretaresse de makelaardij is ingerold naast haar vader en 2 ooms. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de binnen- en buitendienst werd het tijd om verder te kijken dan het familiebedrijf.

Ze heeft toen bij een aantal verschillende kantoren gewerkt. Echter de liefde bracht deze makelaar naar het mooie Den Haag en na bij een aantal andere collega’s te hebben gewerkt vond zij het tijd om voor zichzelf te beginnen en haar kantoor Mevrouw de Aankoopmakelaar op te richten. Niet als het zoveelste makelaarskantoor in de Haagse regio, maar als een sterke, professionele partner voor mensen die een huis willen kopen. Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam wordt vertegenwoordigd door Monique Verhoef. Met veel enthousiasme begeleidt zij kopers bij de aankoop van hun nieuwe woning. Nadat zij bij verschillende kantoren heeft gewerkt, heeft zij besloten om zich te specialiseren als zelfstandig aankoopmakelaar. Niet als een willekeurig traditioneel makelaarskantoor in Amsterdam, maar onder de vlag van mevrouw de aankoopmakelaar. Een sterke, professionele partner uitsluitend voor mensen die een huis willen kopen.

Begeleiding bij het kopen van een huis

Haar doel is om je te helpen met het gehele aankoopproces: dat kan vanaf de selectie van woningen die bij jou passen, Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

20140516 Mevrouw de Aankoopmakelaar RdamMevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam wordt vertegenwoordigd door Annemieke Roos. Zij is al sinds het begin van haar carrière met woningen en wonen bezig. Eerst als medewerkster hypotheken bij een bank, later als verhuurmakelaar bij diverse woningcorporaties, en de laatste twaalf jaar als makelaar bij een makelaarskantoor.

Zij vindt makelen een veelzijdig en afwisselend vak. “Het begeleiden van aspirant kopers met de aankoop van een woning, is het leukste dat er voor een makelaar is.” Zij besloot de stoute schoenen aan te trekken en zelfstandig aan de slag te gaan als aankoopmakelaar. Zij vaart daarbij onder de vlag van Mevrouw de Aankoopmakelaar; een sterke professionele partner voor mensen die een huis willen kopen. Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

 

014-MevrouwdeAankoopmakelaar-Acubens-Fotografie-20150414-240x300-largeMevrouw de Aankoopmakelaar Leiden, Xandra Walburg (1970), is niet je traditionele makelaar. Want Mevrouw de Aankoopmakelaar verkoopt geen huizen. Zij richt zich puur op de begeleiding van kopers. Een makelaar dus die alleen de belangen van de koper behartigt! Geen belangenverstrengeling op de loer. Zij zorgt ervoor dat jij als koper net zo veel kennis en kunde in huis hebt als de verkoper. Prettig!

Natuurlijk werkte Xandra Walburg ook jarenlang bij diverse traditionele makelaars in Alphen aan den Rijn en Leiden. Zij heeft zich naast onroerend goed gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft haar ambitie en liefde voor het vak haar weer teruggebracht in de makelaardij. Want nu is Mevrouw de Aankoopmakelaar er: een makelaar die bewust kiest voor het realiseren van woondromen van kopers. Voor het volledige verhaal klik dan hier.

 

 

JannekeMevrouw de Aankoopmakelaar Tilburg wordt vertegenwoordigd door Janneke Winkelman. Passie voor het makelaars vak is haar bijna aangeboren. Als 17-jarige student werkte ze in de vakanties al op een groot en gerenommeerd makelaarskantoor in ‘s-Hertogenbosch. In 1993 haalde ze zelf haar makelaardij-diploma en is jaren werkzaam geweest bij makelaarskantoren in respectievelijk ‘s-Hertogenbosch en Oisterwijk.

De komst van 2 kinderen leidde ertoe dat zij een aantal jaren parttime heeft gewerkt als leerkracht basisonderwijs. Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, bewijst de keuze voor Mevrouw de aankoopmakelaar. Janneke kan zich weer storten op dat onderdeel van de makelaardij dat ze altijd als leukste heeft ervaren: het zoeken, meedenken, onderhandelen en vooral ook het samen met cliënten genieten van de leuke spannende tijd van een huis kopen. Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar

Per 1 september 2016 is er een derde Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, namelijk Patricia Wilkes (1969). Ik ben geboren in Schiedam en opgegroeid in Rotterdam, maar door de liefde gedreven, in Den Haag beland. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de makelaardij en dan m.n. regio Haaglanden.

Mevrouw de aankoopmakelaar heeft als gespecialiseerde aankoopmakelaar geen belangenverstrengeling, waardoor ik mij geheel op u als koper kan richten.

Onze uitdaging: samen UW droomwoning vinden!!! Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

 

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam wordt ook vertegenwoordigd door Brigitte Kok-Dam. Na ooit begonnen te zijn in de jachtmakelaardij (makelaardij in pleziervaartuigen), kwam zij door een verhuizing naar hartje centrum Amsterdam, de Nieuwezijds Voorburgwal, terecht in de Makelaardij onroerend goed.

Omdat Brigitte de begeleiding bij aankoop altijd al het allerleukste onderdeel vond van de makelaardij, vindt zij het geweldig om nu deel uit te kunnen maken van de formule van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Zij hoopt ook veel klanten tevreden en blij te kunnen maken met het kopen van hun nieuwe woning.

Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

 

Per 1 april 2017 begonnen bij Mevrouw de Aankoopmakelaar, Anne-Louise Makkinga (1984). Na in Brabant te zijn opgegroeid woon ik nu alweer 10 jaar met veel plezier in Scheveningen. Sindsdien ben ik werkzaam in de makelaardij. Hier ben ik begonnen vanwege mijn passie voor architectuur, bouwstijlen en alles wat met wonen te maken heeft.

Ik ben een echt gevoelsmens en vind het daardoor van essentieel belang dat u een goed gevoel heeft bij een woning, evenals bij uw aankoopmakelaar, waarop u kunt vertrouwen. Het gaat tenslotte om de aankoop van uw kostbaarste, in geld uit te drukken bezit, uw thuis!

Voor het volledige verhaal klik hier.

 

 

Per 1 mei 2017 is er een vierde Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, namelijk Jeannet Kleine Staarman (1967). Ik ben opgegroeid in de stad Groningen en ben op m’n 18e naar Den Haag gekomen i.v.m. mijn studie.

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de verhuurmakelaardij, eerst in loondienst en vervolgens als zelfstandig ondernemer. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer de vraag van huurders of ik ook aankoopbegeleiding deed waarop ik dacht, dat lijkt mij zeker erg leuk om te doen! Zo kwam ik via een huurder die wilde kopen op het juiste moment in contact met Esther van Heteren en daaruit voortgekomen is dat ik nu tevens als Aankoopmakelaar aan de slag ben.

Voor het volledige verhaal klik hier.

Share on Facebook2Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter